TUSAŞ'A TERÖR SALDIRISI SONRASI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ’DAN DESTEK ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, SAHA EXPO 2024'te Türkiye'nin savunma gücünü ve TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını ele aldı.

TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Destek Ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen SAHA EXPO 2024 Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve diğer savunma sanayi firmalarının stantlarını ziyaret etti. Yılmaz, fuar hakkında bilgi alarak Türkiye'nin savunma sanayisindeki gelişmelerini değerlendirdi.

Yılmaz, bu yılki SAHA EXPO'nun 5 kıtadan 35 ülkenin katılımıyla, toplam 1478 firmanın yer aldığı büyük bir organizasyon olduğunu belirtti. Fuara 150.000 ziyaretçi beklenirken, Yılmaz, bu katılımın Türkiye’nin savunma sanayindeki gücünü ve küresel çapta taşıdığı önemi bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

TUSAŞ’a yönelik yapılan terör saldırısını kınayan Cevdet Yılmaz, “Savunma sanayimizin gururu TUSAŞ’ın fedakâr çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz,” dedi. Ayrıca, Yılmaz, tüm vatandaşları, Türkiye'nin savunma sanayisindeki projeleri yakından görmek üzere fuara davet etti.

 

UHA Haber Merkezi - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ